Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Meedoen aan onderzoeken

Uw mening is erg waardevol voor ons. Met uw mening kunnen wij het herstelproces verbeteren. We willen graag horen hoe u het herstelproces bij Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen ervaart of hebt ervaren.

Wilt u hieraan bijdragen? U kunt zich aanmelden. Het maakt niet uit of u erkend gedupeerd bent of (nog) niet. Uw deelname heeft geen invloed op uw herstelproces.

Aanmelden

U meldt zich aan door ons te bellen op 0800 - 2 358 358 (gratis) of u maakt eenvoudig een belafspraak. Dan bellen we u terug. Het is ook mogelijk om u aan te melden via de chat.

Tip!  Wist u dat we het herstelproces hebben aangepast door inzichten uit eerder onderzoek?

Uit eerdere onderzoeken is bijvoorbeeld gebleken dat ouders het vervelend vonden om niets van ons te horen tijdens lange wachttijden. Daarom bellen we nu met ouders in de wachtperiode. Zo weten ouders beter waar ze aan toe zijn.

Wat kunt u verwachten?

We bellen u zodra we een onderzoek starten en graag uw mening willen horen:

  • Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen of Motivaction, een onafhankelijk onderzoeksbureau, belt u.
  • We leggen uit wat het onderzoek inhoudt. U kunt dan aangeven of u aan dat onderzoek wilt meedoen.
  • U kunt aangeven of u de vragen aan de telefoon wilt beantwoorden of liever een vragenlijst invult.
  • De meeste onderzoeken duren 15 tot 30 minuten.
  • Uw toestemming is een jaar geldig. Daarna zal de toestemming automatisch stoppen en nemen we geen contact meer met u op voor onderzoek. Als u wilt, kunt u zich opnieuw aanmelden.

Hebt u zich aangemeld en wilt u zich afmelden?

U kunt natuurlijk altijd van gedachten veranderen. Ook als we u bellen voor een onderzoek. Wilt u toch liever niet benaderd worden voor onderzoek? Bel ons dan op 0800 - 2 358 358 (gratis) of maak een belafspraak. Het is ook mogelijk om u af te melden via de chat.

Deel deze pagina