Ga direct naar de inhoud

Aanmelden voor herstel

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? En hebt u hierover nog geen contact gehad? Meld u dan aan.

Gratis aanmelden

Na uw aanmelding gaan wij kijken naar uw situatie in het verleden. Dit noemen we een herbeoordeling. Aanmelden voor een herbeoordeling is gratis. Wij vragen geen inschrijfgeld of bemiddelingskosten en zullen dat ook nooit doen. U kunt uzelf aanmelden tot 1 januari 2024 .

Let op!  Hulp bij aanmelding

Aanmelden is eenvoudig en kan telefonisch. Wilt u graag hulp bij het indienen van uw aanvraag voor herbeoordeling? Uw gemeente kan u hierbij helpen.

Let op: hulp bij uw aanvraag is niet verplicht. Vindt u hulp wél prettig? Dan is dit altijd gratis via uw gemeente. Ga liever niet in zee met bureaus die u inschrijfgeld of een vergoeding vragen.

Bel ons om u aan te melden

Aanmelden kan telefonisch. Neem daarvoor contact op met ons Serviceteam.

Openingstijden van ons Serviceteam

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot  20.00 uur.
  • Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Hebt u direct hulp nodig?

Het kan zijn dat uw situatie zo ernstig is dat u dringend extra hulp nodig hebt. Bel ons dan direct. Ons Serviceteam kijkt samen met u wat we voor u kunnen doen.

Let op!  Kinderen krijgen vanzelf bericht

De meeste kinderen en jongeren die recht hebben op de kindregeling zijn bij ons bekend. Zij krijgen vanzelf een brief met daarin meer uitleg. Aanmelden is voor hen niet nodig.

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

Na uw aanmelding kan het even duren voordat u weer van ons hoort. Er melden zich namelijk nog steeds veel mensen bij ons aan. Zodra u aan de beurt bent, krijgt u een eerste toets om te zien of er bij u in het verleden fouten zijn gemaakt.

Verder lezen

Deel deze pagina

Op deze pagina