Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Deel betalingen kindregeling later door fout in betalingsverkeer

Dit jaar hebben 2 groepen oudere kinderen die onder de kindregeling vallen een informatiebrief en een beschikking ontvangen. Het gaat om een deel van de groep van 18 jaar en ouder waarvan het bankrekeningnummer bekend is. Deze oudere kinderen krijgen een geldbedrag van € 10.000.

Let op!  Let op: dit bericht is van 29 december 2022

Ga naar kindregeling voor actuele informatie.

De eerste groep (ongeveer 2500 kinderen) kreeg de brief op 17 november 2022. De tweede groep (ongeveer 5000 kinderen) kreeg de brief op 30 november 2022. In de beschikkingen die de kinderen kregen, staat dat de eerste groep het bedrag uiterlijk op 28 december 2022 zou ontvangen en de tweede groep uiterlijk op 3 januari 2023. Het bedrag aan de tweede groep is uitgekeerd.

Helaas is er bij de betaling van de eerste groep kinderen administratief iets fout gegaan. Het betreft een fout in het betalingsverkeer. Hierdoor zijn de betalingen niet doorgekomen bij de banken. Het gaat om betalingen die voor 28 december 2022 op de rekening hadden moeten staan.

De fout is inmiddels hersteld. Er zijn met spoed betaalopdrachten verstrekt. Een groot deel van de bedragen is door de banken direct op 30 december overgemaakt. De betalingen staan uiterlijk dinsdag 3 januari op de rekening van de kinderen.

Verder lezen

Categorie :

Deel deze pagina