Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Ouders ondersteunen ouders via Lotgenotencontact

Gedupeerde ouders die het fijn vinden om eens met andere gedupeerde ouders te praten kunnen sinds kort terecht bij Lotgenotencontact. Lotgenotencontact is te bereiken via de Lotgenotenlijn of hun website. Lotgenotencontact helpt ouders. En ze doen mee aan gemeentelijke bijeenkomsten voor gedupeerde ouders. Lotgenotencontact is een initiatief van BOink en het Ouderpanel Kinderopvangtoeslag.

Let op!  Let op: dit bericht is van 18 februari 2022

Neem voor meer informatie contact op met lotgenotencontact.

De Lotgenotenlijn

Het telefoonnummer van de Lotgenotenlijn is 030-44 20 000. Zij zijn te bereiken op maandag t/m zaterdag tussen 9-13 uur en 17-21 uur. Het e-mailadres is contact@lotgenotencontact.info.

Wie de lotgenotenlijn belt, krijgt een ouder aan de lijn die zelf ook gedupeerd is. Ouders kunnen hun verhaal delen. En als zij dat willen, worden zij doorverwezen naar organisaties die hen verder kunnen helpen.

“Door mijn ervaring als gedupeerde ouder kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan lotgenotencontact. Ik heb als kind erg geleden en als moeder werd ik opnieuw gedupeerd. Nu wil ik er graag zijn voor andere gedupeerden.” Lotgenoot Samira

Luisterend oor

Lotgenotencontact is van en voor ouders. Het is het luisterend oor van lotgenoten. Hier kunnen gedupeerde ouders ervaringen delen en elkaar helpen. Het doel is een bijdrage te leveren aan een goede afronding van het persoonlijke en emotionele herstelproces van gedupeerde ouders.

Verder lezen

Categorie :

Deel deze pagina