Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Nazorgteam: hulp voor na de integrale beoordeling

Het nazorgteam is een onderdeel van het Serviceteam Herstel Toeslagen van de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT). Het team bestaat uit speciaal getrainde mensen om u te woord te staan en bijvoorbeeld te helpen bij het verwijzen naar (soms gratis) hulp van een advocaat.

Vanaf wanneer naar het nazorgteam?

Nadat de integrale beoordeling heeft plaatsgevonden krijgt u een definitieve beschikking. Deze bespreekt u met uw persoonlijk zaakbehandelaar tijdens een afrondingsgesprek. Tijdens het afrondingsgesprek bespreekt uw persoonlijk zaakbehandelaar de mogelijke hulp van het nazorgteam met u. U kunt direct doorgeven dat u contact wilt met het nazorgteam. Of u kunt later contact met ze opnemen. Na het afrondingsgesprek gaat u de nazorgfase in. Vanaf dat moment staat het nazorgteam volledig voor u klaar.

Wat doet het nazorgteam?

Het nazorgteam helpt u met de vragen die u nog hebt. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over schulden of over de integrale beoordeling. Ook helpt het nazorgteam u als u het niet eens bent met de inhoudelijke of persoonlijke behandeling van uw dossier. Of als u het niet eens bent met de hoogte van het bedrag van de beschikking. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en duidelijkheid scheppen. Bent u het alsnog niet eens met de beslissing? Dan kan het nazorgteam u informeren over hoe u een bezwaar kunt indienen.

Contact opnemen met het nazorgteam?

Wilt u contact opnemen met het nazorgteam? Maak dan een terugbelverzoek aan. Dit doet u door het terugbelformulier hieronder in te vullen. Het nazorgteam belt u binnen 1 werkdag op. Zij bellen tussen 9.00 en 17.00 uur met een telefoonnummer dat begint met 055.

Terugbelformulier

Team nazorg, bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hier uw voorletters in (zoals in uw paspoort staat).
Vul hier uw achternaam in (zoals in uw paspoort staat).
Waar gaat uw vraag over?*
Woont u in het buitenland? Geef dan hier aan in welk land u woont.
Kies het land waar u woont. Wij proberen bij het terugbellen dan zoveel mogelijk rekening te houden met uw tijdzone.

Deel deze pagina