Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Aanmelden ex-toeslagpartnerregeling

Hier meldt u zich aan voor de ex-toeslagpartnerregeling. Het duurt ongeveer 5 minuten om dit formulier in te vullen.

Aanmelden na brief

Het aanmeldformulier is voor ouders die een brief ontvangen waarin wij hun uitnodigen om zich aan te melden voor deze regeling.

Hebt u de aanmeldbrief ontvangen? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen en verzenden. Wij checken vervolgens of de regeling voor u is bedoeld en of u recht hebt op hulp en geld. U krijgt hier bericht over via een beschikking.

Hebt u (nog) geen aanmeldbrief ontvangen? En vult u het aanmeldformulier toch in? Dan beoordelen we het ingevulde formulier op een later tijdstip. Dat tijdstip is nog niet bekend. Zodra het bekend is leest u dit op de website.

Online invullen en versturen

Let op!  Log in met uw DigiD

Hebt u die niet? Vraag uw DigiD aan.

Hebt u hulp nodig bij het invullen?

Bel ons Serviceteam gratis op 0800 - 2 358 358 of bekijk de video.

Ma t/m do: 8.00 - 20.00
Vr: 8.00 - 17.00

Woont u in het buitenland? Bel ons of maak een belafspraak.

Uitgeschreven tekst

Aanmelden ex-toeslagpartnerregeling (via QR-code)

Wilt u gebruik maken van de regeling die is bedoeld voor ex-toeslagpartners die gedupeerd zijn door fouten bij de kinderopvangtoeslag? Dat kan als u een brief hebt ontvangen van UHT. Hiermee kunt u zich aanmelden voor de ex-toeslagpartnerregeling. In deze video leggen we uit hoe u zich kunt aanmelden.

In de aanmeldbrief die u hebt ontvangen, staat een QR-code. Scan deze QR-code via de camera op uw telefoon. Klik op de link in uw scherm om naar het aanmeldformulier te gaan.

Log in met DigiD. U kunt op meerdere manieren inloggen. Via SMS, ID-kaart of met de DigiD app op uw telefoon. De DigiD app kunt u heel eenvoudig downloaden. Volg de instructies. Controleer of u gaat inloggen bij de Belastingdienst. Lukt het inloggen niet of hebt u vragen of opmerkingen over het inloggen met DigiD? Bekijk de DigiD-website of bel de DigiD-hulplijn.

Bent u ingelogd en ziet u het aanmeldformulier op uw beeldscherm? Check eerst uw naam en burgerservicenummer. Ga verder als dit akkoord is.
Beantwoord de vragen in het aanmeldformulier. Bijvoorbeeld of u brede ondersteuning wilt van uw gemeente. Of hulp bij schulden. Als u verwacht meer schade te hebben dan € 10.000, dan is er ook hulp mogelijk. Controleer nog een keer of u alle vragen hebt ingevuld en of alles klopt. Fijn als u ook uw telefoonnummer invult. Klik dan op Versturen.

U ontvangt van ons via de post een bevestiging van uw aanmelding. Dat duurt maximaal 4 weken. Wij gaan uw aanmelding beoordelen. En we gaan kijken of u aan de voorwaarden voldoet. Wit u weten welke voorwaarden dat zijn? Kijk dan naar de video “Voorwaarden ex-toeslagpartnerregeling”.

Meer informatie of chatten kan via de site toeslagen.nl/ex-toeslagpartner. Volg ons op Facebook pagina Herstelkinderopvangtoeslag. Bel gratis 0800 - 2 358 358. Vanuit het buitenland: +31 555 385 385. Bellen is dan niet gratis.

Deel deze pagina