Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Derde groep ex-toeslagpartners ontvangt aanmeldbrief

Op 27 en 28 februari 2024 ontvangt een derde groep ex-toeslagpartners een brief van UHT. Met deze brief kunnen zij zich aanmelden voor de ex-toeslagpartnerregeling. Dat is een regeling speciaal voor ex-toeslagpartners van gedupeerde ouders.

Let op!  Let op: dit bericht is van 27 februari 2024

Ga voor informatie over de aanmeldbrief naar ex-toeslagpartnerregeling.

Veel mensen voor wie deze regeling is bedoeld zijn bij ons bekend. We sturen niet iedereen tegelijkertijd een brief, maar doen dit in groepen. Zo voorkomen we lange wachttijden en kunnen we iedereen sneller en beter helpen.

In de brief staat een QR-code die naar het online aanmeldformulier gaat. Na aanmelding wordt beoordeeld of diegene recht heeft op de regeling. Binnen maximaal 6 maanden volgt een beschikking.

Wie ontvangt een aanmeldbrief?

Vanaf september 2023 nodigen wij ouders uit waarvan wij kunnen zien dat zij
zeer waarschijnlijk gedupeerd zijn als ex-toeslagpartner. Wanneer we daar mee klaar zijn, gaan we kijken naar een groep ouders waar minder waarschijnlijk is dat zij gedupeerd zijn.
Dit volgens de voorwaarden van de ex-toeslagpartnerregeling. Als zij aan de voorwaarden voldoen, ontvangen zij een aanmeldbrief. Het is nog niet bekend wanneer wij alle aanmeldbrieven hebben verstuurd.

Geen aanmeldbrief ontvangen?

Ouders die niet voldoen aan de voorwaarden, ontvangen geen aanmeldbrief. Ouders die (nog) geen brief hebben ontvangen, maar die wel verwachten dat deze regeling voor hen is bedoeld, kunnen zich aanmelden nadat alle aanmeldbrieven zijn verstuurd.

Zodra ouders die geen aanmeldbrief hebben ontvangen zich kunnen aanmelden,
leest u dat op deze website.

Meer informatie

Deel deze pagina