Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Archief

Dagelijks wordt een kopie gemaakt van deze website. Wilt u weten wat er eerder stond? Dan kunt u dit opzoeken in ons webarchief.

Er wordt dagelijks een kopie gemaakt van de totale website herstel.toeslagen.nl. U kunt het webarchief op 2 manieren gebruiken:

Zoek op een bepaalde datum

U kunt door de site bladeren op een bepaalde dag in het verleden. Kiest u daarvoor een datum op de kalender in de grijze balk links op het scherm (op computer). Of klik op de blauwe balk en kies een datum (op mobiele telefoon). Het archief is beschikbaar sinds 1 november 2021.

Zoek op een bepaalde term

In de grijze balk links op het scherm vindt u onder de kalender een zoekbalk (op computer). Hiermee kunt u de site doorzoeken. Door op het kalender icoon bij het zoekresultaat te klikken kunt u zien op welke dagen deze pagina op de site stond.

Bekijkt u het archief op een mobiele telefoon dan kunt u helaas niet op een bepaald woord zoeken binnen de site. U kunt dan alleen bladeren.

Let op!  Normale zoekfunctie werkt niet

De normale zoekfunctie in de rode balk werkt helaas níet in het webarchief.

Waarom werkt de video niet die ik probeer te kijken?

Door een storing is een aantal video’s momenteel niet afspeelbaar in het archief. We werken aan een oplossing.

Waarom opent de pdf die ik probeer te bekijken niet?

In een aantal browsers openen pdf’s niet. Een oplossing is dan de pdf eerst op te slaan.

Waarom werken de formulieren niet?

Digitale formulieren in het archief bestaan misschien vandaag de dag niet meer. Daarom is het versturen van formulieren uitgeschakeld. Zoek je een bepaald formulier om in te vullen, kijk dan op de normale website herstel.toeslagen.nl.

Waarom kan ik niet zoeken op de site zoals ik gewend ben?

De zoekfunctie in de rode balk is uitgeschakeld. Zoeken gaat nu via het grijze vlak aan de linkerkant van het scherm. Op mobiele telefoon is zoeken met een zoekwoord niet mogelijk.

Deel deze pagina