Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Vacature: beoordelaar

Als beoordelaar heb je de belangrijke taak om te beslissen of een (mogelijk) gedupeerde recht heeft op financieel herstel. En zo ja, wat het herstelbedrag moet zijn. Dit doe je natuurlijk niet alleen: dit doe je samen met je collega beoordelaars en persoonlijk zaakbehandelaren.

StandplaatsUtrecht, Amsterdam of Groningen
VakgebiedFinancieel - economisch / juridisch / sociaal - maatschappelijk - welzijn
Uren per weekMinimaal 32
Solliciteren voorNiet van toepassing
NiveauWo-master
DienstverbandInhuur of detachering

Dit ga je doen

Je neemt beslissingen binnen vastgestelde beoordelingskaders over het al dan niet toekennen van een verzoek om tegemoetkoming en de hoogte daarvan. Bij het opstellen van deze beslissing maak je gebruik van het advies en een berekening van een persoonlijk zaakbehandelaar.

Je taken:

  • je controleert of aangeleverde informatie jou in staat stelt om een beoordeling te doen;
  • je stemt ontbrekende informatie af met de persoonlijk zaakbehandelaar;
  • je stelt beoordelingen op;
  • je stuurt beoordelingen en de motivering hiervan naar de persoonlijk zaakbehandelaar;
  • je geeft de persoonlijk zaakbehandelaar, indien nodig, een mondelinge toelichting.

Dit is de afdeling waar je gaat werken

Je gaat werken in ons beoordelingsteam in Utrecht, Amsterdam of Groningen. Dit team draagt zorg voor een zorgvuldige en mensgerichte integrale beoordeling. Het team bestaat uit een aantal kleine samenwerkingsverbanden, waarbinnen onderlinge werkverdeling en intervisie plaatsvindt. Aan de hand van beoordelingskaders en met ruimte voor professional judgement stelt het team de uitkomst van integrale beoordelingen op.

Deze uitkomst bespreken zij met de persoonlijk zaakbehandelaar van een gedupeerde. De persoonlijk zaakbehandelaar bespreek de uitkomst vervolgens met de gedupeerde zelf.

Dit ben jij

Je bent bestuurlijk sensitief, gedreven en enthousiast. Daarnaast ben je accuraat, kun je overzicht houden en goed schakelen tussen verschillende aspecten. Je hebt een hands-on mentaliteit en hanteert een goede balans tussen samenwerken en zelfstandig werken.

Verder ben je stressbestendig, werk je planmatig en ben je resultaatgericht. Tot slot heb je een wo-masterdiploma op fiscaal/juridisch vakgebied en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.

Dit bieden we

Wij bieden meerdere functies aan als beoordelaar voor minimaal 32 uur per week in Utrecht, Amsterdam of Groningen. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, maar je wordt wel minimaal 2 dagen per week op je werklocatie verwacht.

Bijzonderheden

Wij vragen je een verklaring omtrent gedrag (vog) te overleggen als je bij ons in dienst komt.

Solliciteren

Wil je het verschil maken? En als beoordelaar meewerken aan het financieel herstel van de problemen met de kinderopvangtoeslag? Solliciteer dan via een van de volgende bureaus: Brunel, DPA, Eiffel, Residentie Profs, USG Legal, Van Berkel Professionals of Yacht.

Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Heb je vragen over de vacature en/of het sollicitatieproces? Neem dan contact op met een van de detacherings- en/of uitzendbureaus. Zij beantwoorden je vragen graag.

Verder lezen

Deel deze pagina

Op deze pagina