Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Vacature: administratief Medewerker BAC

Als Administratief Medewerker (BAC) werk je bij de Bezwaarschriftenadviescommissie mee aan het financieel herstel van gedupeerden van de kinderopvangtoeslag. Je biedt administratieve ondersteuning aan de deelcommissies en je zorgt ervoor dat de dossiers en documenten compleet en tijdig beschikbaar zijn voor de hoorzittingen.

StandplaatsUtrecht
VakgebiedJuridisch
Uren per week32-36
Solliciteren voor18 april 2023
NiveauMbo+
DienstverbandUitzendbasis

Dit ga je doen

Als Administratief Medewerker houd jij je bezig met de ondersteuning van de deelcommissies en algemene administratieve vragen. Je zorgt ervoor dat de dossiers en documenten compleet zijn en deze tijdig beschikbaar zijn voor de hoorzittingen. Daarbij draag je zorg voor de administratieve voorbereiding van de hoorzittingen en afhankelijk van jouw werkervaring kun je zorgdragen voor de planning van hoorzittingen naar aanleiding van een ingediend bezwaar.

In het kort :

  • je biedt ondersteuning aan de deelcommissies;
  • je zorgt voor complete dossiers en documenten voor hoorzittingen;
  • je zorgt voor de administratieve voorbereiding voor hoorzittingen;
  • je biedt ondersteuning bij algemene administratieve vragen;
  • je kunt je bezighouden met de planning voor hoorzittingen, afhankelijk van je werkervaring.

Dit is de afdeling waar je gaat werken

Je gaat werken bij de Bezwaarschriftenadviescommissie (BAC). De BAC is een onafhankelijk orgaan en geeft onafhankelijke adviezen aan de UHT in bezwaarprocedures van gedupeerde ouders. Je komt in een divers en betrokken team bij het secretariaat bestaande uit administratief (juridisch) medewerkers. Buiten het secretariaat heb je zeer ervaren juristen en Commissieleden als collega.

Dit ben jij

Je beschikt over kennis van relevante wet- en regelgeving en je kunt goed overzicht houden, hoofd- en bijzaken onderscheiden en schakelen tussen verschillende aspecten. Daarnaast ben je accuraat, stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in plannen en organiseren en voortgangsbewaking. Je hebt tevens een groot analytisch vermogen.

Tot slot heb je mbo+ werk- en denkniveau en heb je minimaal 1 jaar juridische werkervaring binnen het publieke domein of in een vergelijkbare organisatie. Werkervaring met vergelijkbare processen is een pre.

Dit bieden we

We zoeken 4 Administratief Medewerkers BAC op uitzendbasis. Het gaat om een functie van 32 tot 36 uur per week in Utrecht. Voor deze functie is het belangrijk dat je alle werkdagen op kantoor aanwezig bent.

Bijzonderheden

Wij vragen je een verklaring omtrent gedrag (vog) te overleggen als je bij ons in dienst komt.

Solliciteren

Wil je het verschil maken? En als Administratief Medewerker BAC gedupeerden helpen tijdens het herstelproces? Solliciteer dan uiterlijk 18 april 2023 via Randstad.

Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Heb je vragen over de vacature en/of het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Randstad. Zij beantwoorden je vragen graag.

Verder lezen

Deel deze pagina

Op deze pagina