Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Koffie met... maak als jurist kennis met UHT!

Ben je benieuwd hoe het is om mee te werken aan het herstel van de kinderopvangtoeslag? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één van onze adviseurs werving & selectie of met één van onze juristen. Je kunt dan al je vragen stellen. En horen hoe het is om bij ons te werken.

Eerst kennismaken, dan solliciteren

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s! We maken graag kennis om al je vragen te beantwoorden. En wie weet word je net zo enthousiast als wij en kom je met ons het verschil maken.

We hebben verschillende vacatures met een tijdelijk dienstverband voor juristen. Deze vacatures worden ingevuld via de bureaus Brunel, DPA, Eiffel, ResidentieProfs, USG Legal, Vanberkel Professionals en Yacht.

Wij geven jou de gelegenheid om kennis te maken met UHT voor je je meldt bij één van deze bureaus. Neem thuis een kop koffie of thee en ontmoet ons online. Of kom kennis maken bij ons op kantoor in Utrecht.

Interesse?

Vul het formulier in en we bellen je binnen 2 werkdagen om een koffiemoment in te plannen met één van onze adviseurs.

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Toegestane bestandsextensies doc, docx, pdf
Ga je ermee akkoord dat we je gaan bellen?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het verschil maken

Bij UHT kun je binnen allerlei expertises het verschil maken voor gedupeerde ouders en hun kinderen. Als jurist kun je op verschillende vlakken terecht. Zo behandel je als beroepsjurist o.a. beroepszaken en voorlopige voorzieningen. Als bezwaarjurist ben je aanspreekpunt bij lopende bezwaarprocessen. En als administratief-juridisch medewerker ondersteun je de juridische processen op administratief niveau.
Op onze website kun je alvast een kijkje nemen voor de openstaande vacatures.

Deel deze pagina

Op deze pagina